Cliëntenraad

Cliëntenraad

 

De stem van cliënten is van groot belang voor een goede hulpverlening.  De cliëntenraad speelt hierin een belangrijke rol.

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle cliënten. De cliëntenraad bestaat uit cliënten of vertegenwoordigers van cliënten van Metabletica.

 

Activiteiten

De cliëntenraad komt op voor de algemene belangen van de cliënten van Metabletica. Zij houdt zich onder andere bezig met de mogelijkheden van de behandelingen bij Metabletica en eventuele wachtlijst(en) voor de verschillende doelgroepen.

 

Alle doelgroepen

De cliëntenraad is samengesteld uit cliënten of vertegenwoordigers van cliënten van Metabletica. Door deze samenstelling kunnen ook kinderen en jeugdigen vertegenwoordigd worden vanuit de cliëntenraad. De cliëntenraad komt 4 keer per jaar bijeen of zo vaak als de cliëntenraad dit wenselijk acht. Alle onderwerpen die cliënten raken kunnen op de agenda geplaatst worden.

 

Elkaar helpen

De cliëntenraad kan u helpen maar u kunt de cliëntenraad ook helpen. Uw mening wordt zeer op prijs gesteld. Uw ideeën en ervaringen zijn van harte welkom. Wij horen graag wat er goed gaat en wat verbeterd kan worden.

Heeft u interesse in deelname aan de cliëntenraad? Wilt u meer weten over deelname aan de cliëntenraad?

Laat het even weten. Bel en vraag naar Peter van Steensel met telefoonnummer 040 201 0022, of stuur een e-mail naar pvansteensel@metabletica.eu

Amanda Lang

 

Jenny Jacobs

Contact

Heeft u suggesties, opmerkingen en/of vragen. De meest eenvoudige en efficiënte manier is dit aan de cliëntenraad te mailen. Het mailadres is clientenraad@metabletica.eu . Schrijft u liever een brief dat kan ook. Richt deze dan aan:

 

Cliëntenraad Metabletica,

De Hofnar 2,

5554 DA Valkenswaard.