Over ons

Metabletica houdt zich als GGz-instelling bezig met hulpverlening in de Basis-Generalistische GGz en Specialistische GGz. Deze website gaat over psychologische, psychotherapeutische en psychiatrische hulpverlening.

Metabletica is sinds september 2007 gevestigd in Valkenswaard. Door de specifieke en unieke behandeling die wordt geboden, komen cliënten uit alle windstreken van Nederland en België. Gezien de wachtlijst die hierdoor ontstond is in 2016 gekozen voor een groter pand aan de Hofnar 2. Metabletica staat garant dat uw behandeling betaald wordt door uw verzekeraar. Indien het mocht zijn dat uw verzekeraar een deel van de behandeling niet betaalt, zal Metabletica het niet betaalde deel voor diens rekening nemen. Met andere woorden is de cliënt nooit meer kwijt als het eigen risico!

Indien de klachten nog niet zo ernstig zijn en betrekkelijk snel te behandelen is het is beter niet te lang te wachten. Als de klachten ernstig, complex en risicovol zijn komt u in aanmerking voor de Specialistische GGz. In de meeste andere gevallen komt u in behandeling bij de Basis-Generalistische GGz. U merkt zelf geen verschil in behandeling bij de ene of de andere vorm van GGz. Enkel is de behandelduur in de Basis-Generalistische GGz korter. Wat betreft de wachttijden vindt u informatie onder Wachtlijst

Metabletica is telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 040 – 2010 022. Zowel met openbaar vervoer als met de auto is de bereikbaarheid goed. Onze hoofdvestiging is gemakkelijk bereikbaar per fiets (Er is een fietsenstalling achter het gebouw) en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. Kort betaald parkeren rondom het gemeentehuis en gratis achter de St. Nicolaaskerk en op het Carillonplein.

Meer informatie over onze bereikbaarheid en openingstijden vindt u op de contactpagina.